Hangö Scoutkårs 100 års jubileum

26.06.2017 kl. 22:00
Jubileumsfest 2.9.2017
Den 2.9.2017 kommer Hangö Scoutkår att fira sin 100 års dag med en jubileumsfest för hela familjen. Dagen börjar redan kl.11 och avslutas kl.16. Evenemanget är riktat till alla våra aktiva medlemmar, våra före detta medlemmar och scouternas familjemedlemmar. Programmet börjar kl.11 vid Östra hamnen (HSF) med flagghissning och ett kort välkomstal (så var på plats före kl.11). Därefter kommer vargungarna och deras familjemedlemmar ha möjlighet att segla med Finlands Svenska Scouters segelbåt, Navigator.

De äldre scouterna, "gamylerna" och deras familijemedlemmar har sedan möjlighet att delta i en liten scoutskaba. Tävlingen kommer att äga rum i Hangö centrum och man rör sig till fots. Scouttalanger är alltid ett plus men inte något som krävs för att kunna delta i tävlingen. Tävlingen börjar efter flagghissningen och man behöver inte ta med sig något speciellt.

Klockan 14 börjar själva kalaset, då bjuds det på laxsoppa och förstås kaffe och kaka. Kalaset äger rum vid Victor Eks magasin och om vädret tillåter så kommer serveringen ske utomhus. Kalaset pågår till kl.16 och under tiden så kommer kåren att bjuda på lite program. Under denna tidpunkt har man även möjlighet att hålla ett kort tal eller överräcka gåvor till kåren. Om man vill hålla ett kort tal under kalaset så kryssa gärna i anmälninglänken att man vill hålla ett tal.

Det är bindande anmälan till tävlingen samt kalaset. Detta för att vi skall kunna förutspå mängden mat och antalet deltagare i tävligen. Anmälningen sker via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8FjyfGMTUJdaooDIicF8qPwdwLe4IqYBs2XDyOwztIYEVqw/viewform?c=0&w=1
Sista anmälningsdagen har förlängts till 18.8.2017
Robert Söderblom

Kalendern